Verder met Ekeris en Giant

Het komende seizoen word ik ondersteund door Utrechts fietsleverancier Ekeris en high-end fietsproducent Giant. Bij het WK duathlon lange afstand zal ik de 150km tijdrit afleggen op een Giant Trinity Composite 0.

Ekeris en ik hebben elkaar gevonden in de nieuwe Giant Store Ekeris, die in 2012 in Utrecht werd geopend. Naast het bieden van fietsplezier wil Ekeris meer gaan betekenen voor sporters met ambitie. Partner Giant is een bekende voor iedere fietsliefhebber en eerste keus voor topatleten; een optimale combinatie in mijn streven mijn WK 3e plaats in 2012 te verbeteren.

In de trainingsopbouw naar het WK kan ik gebruik maken van de kennis en vakkundigheid op het gebied van materiaal en training aanwezig bij Giant en Ekeris. Op mijn programma staan naast grote duathlons, triathlons en het wereldkampioenschap op 8 september in Zofingen Zwitserland, enkele nationale en regionale wedstrijden en zal ik meewerken aan workshops op het gebied van fietstraining.

De samenwerking met Ekeris en Giant is van grote betekenis voor het bereiken van mijn doel, het brengt de extra kwaliteit die nodig is voor winst en daarnaast een impuls voor de sport.

Jan Weevers (Giant), Frank Visser (Ekeris), ik zelf en Emile Binkhuysen (Ekeris)