Trivio LD Team

trivio ld team foto 2014Het Trivio Long Distance Team is een dames triatlon team met een Nederlandse basis. De dames wedijveren op professioneel en top agegroup niveau op de internationale circuits zoals Ironman & Challenge triathlons en Powerman duathlons. In Nederland laat het team zich zien in de top lange afstandswedstrijden en in de Eredivisie Triathlon.

Atleten: Neiske Becks, Tineke van den Berg, Hanneke de Boer, Joke Coysman, May Kerstens, Corine Nelen, Carla van Rooijen en Heleen bij de Vaate.

“Met het Eredivisie team willen we krachten bundelen, meer aandacht vragen voor de lange afstand en van elkaar leren”, aldus teammanager Rob de Hooge. “Iedereen reageerde enorm enthousiast op dit unieke initiatief. Bovendien is iedereen is ook bereid om wedstrijden in te passen in de nationale en internationale planning van IRONMAN, Challenge en Powerman races.” De atleten die zich hebben gecommitteerd, hebben samen een indrukwekkende palmares. Nederlandse kampioenen op de lange afstand, de midden afstand en verschillende topprestaties op EK’s en WK’s in de eigen disciplines sieren de lijst.  “We hebben de beste lange afstand atleten in het team.”

Facebook
Website